امروز 03 ارديبهشت 1397

برگزاری جلسه هم اندیشی روسای دانشگاههای شهرستان فسا در دانشگاه فسا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا روز یکشنبه مورخ 5/11/93 جلسه هم اندیشی روسای دانشگاههای شهرستان فسا با حضور امام جمعه محترم شهرستان در دانشگاه فسا برگزارشد.

حضرت حجه الاسلام والمسلمین دکتر طهماسبی امام جمعه محترم شهرستان فسا ضمن تشکر از روسای محترم دانشگاهها برای حضور در جلسه و تشکر از دانشگاه فسا بخاطر میزبانی این جلسه با محکوم کردن هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر عظیم الشان اسلام(ص) به اهمیت و تاثیر پیام صادر شده از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به جوانان اروپا و آمریکا پرداختند و ابراز داشتند که این هتک حرمت ها هیچگونه نفعی به حال دشمنان دین اسلام نخواهد داشت و روز به روز آنها را منفورتر خواهد کرد.

ایشان در ادامه افزودند این جلسه که با هدف مهندسی فرهنگی شکل گرفته است مرتبا در حال پربار شدن است و ان شاءالله که بیشترین نفع را برای شهرستان داشته باشد.

در ادامه این جلسه جناب آقای دکتر مقیمی ریاست محترم دانشگاه فسا ضمن عرض خیر مقدم به بیان برخی مشکلات فرهنگی در سطح شهرستان پرداختند و ابراز امیدواری کردند که برگزاری چنین جلساتی می تواند در رفع تدریجی این مشکلات بسیار مفید باشد که حمایت همه جانبه مسئولین شهرستان را می طلبد.

ریاست دانشگاه فسا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام شهرستان ابراز داشتند که در شهری که چنین فرزندان بزرگواری را تقدیم اسلام کرده است برخی مشکلات فرهنگی هیچ جایگاهی ندارد و باید با یرگزاری چنین جلساتی به این مشکلات پرداخت و درصدد حل آنها برآمد.

جناب آقای دکتر نقدی معاون محترم دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا به روند اقدامات صورت گرفته برای برگزاری همایش قرآن، سلامت و سبک زندگی که در تاریخ 20 اسفند ماه سال جاری در این دانشگاه برگزار خواهد شد پرداخت و خواستار کمک هر چه بیشتر دانشگاههای دیگر در برگزاری این همایش ملی شد.

در پایان جلسه جناب آقای دکتر کریمی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی فسا نیز به روند اقدامات اولیه صورت گرفته برای برگزاری همایش ملی ابوعلی نحوی فسوی که در سال آینده برگزار خواهد شد پرداخت.