امروز 28 مهر 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا ، درآستانه سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، در روز یکشنبه مورخ 5/11/93 هیئت رییسه محترم دانشگاه فسا مرکز آموزشهای آزاد این دانشگاه را افتتاح نمودند.

اعضای هیئت رییسه دانشگاه فسا ضمن افتتاح این مرکز از بخشهای مختلف ، فضای فیزیکی، امکانات موجود و نیز از مرکز زبان بازدید بعمل آوردند و در جریان روند برگزاری دوره ها و نحوه تدریس اساتید قرارگرفتند.

جناب آقای دکتر اژدری معاون آموزشی و پژوهشی و رییس مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه فسا هدف از راه اندازی این مرکز را ارائه خدمات آموزشی به مردم شهرستان فسا و گسترش علوم کاربردی در بین دانش پذیران شهرستان عنوان نمود.

ایشان در ادامه افزود گستره فعالیتهای این مرکز در کلیه زمینه هایی است که متخصصین و اساتید دانشگاه فسا فعالیت دارند.