امروز 21 آذر 1397

جاء الحق و زهق الباطل إنّ الباطل کان زهوقاً

ایام الله در ادیان ابراهیمی نقطه عطف تحولات اجتماعی و رهنمون شدن امّتها به سوی ارزشهای الهی است. دهه فجر انقلاباسلامی از ایام الهی است، ایامی که رهبر کبیر انقلاب (رضوان الله علیه)، امّت ما را از ظلمات استبداد به نور وحدانیت و انسجام ملی رهنمون شد.

انقلاب اسلامی ایران که مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و الهام گرفته از انقلاب سرخ عاشورای حسینی بود، در واقع اثبات این مطلب بود که حکومت بر قلبها محکم ترین حکومتهاست و می تواند تمامی ابرقدرتهای ظالم را با تمام امکانات نظامی به زانو در آورد. مردم ایران زمین همانگونه که در طول تاریخ به اثبات رسانده اند همواره دنبال حقند و همین حق خواهی بود که با الگو قرار دادن پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) و نایب بر حق ایشان در 22 بهمن سال 1357 به معنای واقعی کلمه ظهور پیدا کرد و این انقلاب را به وجود آورد که ثمره آن جمهوری اسلامی بود.

امروز کشور عزیزمان ایران به برکت خون شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس، با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) قله‌های بلند پیشرفت و تعالی را فتح کرده و انقلاب‌ اسلامی سرچشمه تحول و تعالی در منطقه گردیده و به الگویی موفق برای ملتهای آزاده در مسیر آزادی‌خواهی و احیای هویت اسلامی تبدیل شده است.

دهه مبارک فجر و آغاز سی و ششمین بهار شکوهمند انقلاب اسلامی ایران فرصتی است تا ۳6 سال عزت و سرافرازی ملت شریف ایران را به همه آنهایی که در مسیر توحید و حق طلبی تاریخ‌ساز شده‌اند و به همه اساتید و دانشجویان، تبریک و تهنیت عرض نمایم.

دکتر محمد مهدی مقیمی

رییس دانشگاه فسا