امروز 24 آذر 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا کارگاه اقتصاد مقاومتی درروز یکشنبه 10 اسفند در دانشگاه فسا با حضور امام جمعه محترم شهرستان فسا، اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه که با استقبال گسترده اساتید و دانشجویان روبرو بود جناب آقای دکتر مقیمی ریاست محترم دانشگاه فسا ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین افزودند: اقتصاد مقاومتی یک امر تخصصی است و همه ما مسئولیت اجرای صحیح آن را بعهده داریم.

در ادامه حضرت حجه الاسلام و المسلمین دکتر طهماسبی امام جمعه محترم شهرستان فسا طی بیاناتی در خصوص اقتصاد مقاومتی گفتند: باید به امر تولید اهمیت داده شود و فرهنگ مصرف در کشور ما بایستی اصلاح گردد، اقتصاد مقاومتی زمینه هایی دارد که باید فراهم گردد تا سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی درمورد اقتصاد مقاومتی محقق شود.

حضرت حجت الاسلام والمسلمین یوسفی مدرس کارگاه اقتصاد مقاومتی به تشریح ابعاد اقتصاد مقاومتی از دیدگاه قرآن کریم و مقام معظم رهبری پرداخت و افزود: باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم، اقتصاد مقاومتی صرفا برای مواقع تحریم و سختی نیست این اقتصاد براساس آیات قران یک برنامه ی دراز مدت و ثابت است و باید این اقتصاد باعث شود نظام جمهوری اسلامی به الگوی تمدن و پیشرفت تبدیل شود.