امروز 29 تیر 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، مسابقات دومینو از روز شنبه مورخ 16/12/93 در دانشگاه فسا برگزار شد. این مسابقات توسط انجمن علمی مهندسین بدون مرز دانشگاه و زیر نظر مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در حال برگزاری است. در این مسابقات که از روز شنبه مورخ 16/12/93 آغاز گردیده 32 تیم به رقابت می­پردازند. به گفته محمدرضا پاکدامن دبیر انجمن علمی مهندسین بدون مرز دانشگاه فسا، هر مسابقه با شرکت سه تیم برگزار می­شود و هر تیم مدت 2 ساعت و نیم زمان دارد تا ساخت طرح خود را به اتمام برساند. همچنین، استقبال دانشجویان دانشگاه از این مسابقات چشمگیر بوده و تعداد زیادی از دانشجویان به تشویق و نظاره هر مسابقه می­پردازند. این مسابقات تا روز سه شنبه مورخ 19/12/93 ادامه خواهد داشت و در پایان از سه تیم برتر تقدیر بعمل خواهد آمد.