امروز 29 تیر 1397

«یا مقلب القلوب والابصار، یا مدبرالیل والنهار، یا محول الحول والاحوال، حول حالنا الی احسن الحال »

نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد                  عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد

ارغوان جام عقیقی به سمن خواهد داد               چشم نرگس به شقایق نگران خواه دشد

کنون که دستان پر نوازش بهار، طبیعت خفته را از خواب بیدار می سازد، دگر بار قلم آفرینش با رنگ بازی بر پیکره لوح پاک طبیعت، نگاری دیگر از مظاهر زیبای خلقت را بیان می نماید و زمین و درخت، رازهای رنگارنگ و عطرآئین خویش را نثار نگاه و نگار ما می کنند تا در تحولی شگرف نسیم مشک افشان و ترنّم بلبلان شیرین بیان را به نظاره بنشینیم و “یامقلب القلوب”گویان به ستایش آن جمیل بی نظیر به پا خیزیم.

زندگی آن گاه معنای واقعی خود را می یابد که هر لحظه اش تولدی نو وبهاری تازه باشد. نوروز سرآغاز بهاراست و جهان درتب وتاب، فلک غرق نشاط، خاک غرقه به آب ، زمین فرش گیاه وهوا مشکفشان است به عطر بهاران وجهان خرّم از این حکمت یزدان. فروردین فرارسیده است تا طبیعت چهره بگشاید وعالم پیر به مدد بادصبا دگربارجوان شود و جامه نو برتن پوشد. پس دست دعا به درگاه خالق یکتا بر می داریم که احوال ما نیز از این تحول زیبا بی بهره نماند. (حول حالنا الی احسن الحال )

سال 1394 که به فرموده مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)سال «دولت،ملت،همدلی وهمزبانی» است و بر همه ما واجب است تا توجه و اهتمام جدی نسبت به این پیام ارزشمند داشته باشیم و مجامع علمی خصوصاً دانشگاهیان با لبیک به این پیام ارزشمند در فرهنگ سازی نسبت به همدلی وهمزبانیدولت و ملت فعال باشند.

در پایان، ضمن تبریک عید نوروز و بهار طبیعت و عرض تسلیت به مناسبت شهادت معصومه طاهره حضرت زهرا (سلام الله علیها) به کلیه دانشگاهیان خدوم از زحمات ارزشمند آنها در سال سپری شده قدردانی نموده و از خداوند متعال، سالی سرشار از بهروزی و موفقّیت و ایّامی نیک و پر بار را برای اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان تلاشگر و بردبار و دانشجویان عزیزو خانواده معّزز آنان در سال جدید، در ظل عنایات حضرت باریتعالی و در سایه حجت بر حق حضرت صاحب الامر (عج الله تعالی فرجه الشریف) مسئلت می‌نمایم.

امیدوارم درسال جدید که متبرک است به نام حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)، با انسجام کاری و هم فکری بیشتر، سالی پر از برکت و موفقیت برای همه دانشگاهیان عزیز باشد تا بتوانیم با سرلوحه قراردادن فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، دولت تدبیر و امید را با دنبال کردن برنامه های ارائه شده توسط وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در رسیدن به اهداف یاری کنیم و حرکتی پر شتاب به سمت دانشگاهی تحول آفرین داشته باشیم و به عبارتی "یا محول الحول والاحوال" در ضمیر ما تحقق یابد.

دکتر محمد مهدی مقیمی

رییس دانشگاه فسا