امروز 06 ارديبهشت 1397

دید و بازدید نوروزی اعضای هیئت علمی و کارکنان با هیات رییسه دانشگاه فسا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز یکشنبه مورخ 16/1/94 دیدو بازدید نوروزی اعضای هیئت علمی و کارکنان با هیات رییسه دانشگاه فسا انجام پذیرفت.

در این دیدارصمیمانه جناب آقای دکترمقیمی ریاست محترم دانشگاه فسا ضمن تبریک سال جدید و تشکر از زحمات اعضای هیات علمی و کارکنان در سال گذشته، افزودند:در سال 94 که به فرموده مقام معظم رهبری سال دولت وملت،همدلی و همزبانی نامگذاری شده است، امیدواریم ان شاءالله با تلاش بیش از پیش اعضای محترم هیئت علمی ازجمله هیات رییسه محترم، درراستای تحقق شعار امسال و اهداف دولت محترم شاهد تحولات بهتری دردانشگاه باشیم و با بسیج تمام امکانات دانشگاه برای شکوفایی هرچه بیشترآموزش و پژوهش به سمت دانشگاهی پیش برویم که در سطح ملی ثمرات آن دیده شود.امسال بیش از پیش سعی داریم که در راستای سیاست های مدبرانه وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و در سایه همکاری و تلاشهای شما عزیزان در جهت تکمیل کادر هیات علمی، تجهیز آزمایشها، گسترش فضای فیزیکی،ارتباط قوی با صنعت و سازمانهای مختلف دولتی و خصوصی و ... قدم های مثبتی برداریم.

ایشان همچنین در دیدار با کارمندان دانشگاه با تقدیر و تشکر از تلاش و بردباری کارمندان محترم برای گذر از برخی مشکلات در سال گذشته ضمن بررسی روند فعالیتها در سال پیش، خاطر نشان کردند که بایستی تلاشها و فعالیتها در سال جدید مضاعف گردد تا بتوانیم در تحقق یافتن رویدادهایی که در سال 94 در صدد انجام آن هستیم موفق شویم.

دکتر مقیمی در پایان افزودند که برای پیشرفت دانشگاه باید تمام نیروها اعم از هیات علمی و کارمند بی وقفه تلاش کنند تا اینکه شاهد شکوفایی بیش از پیش در قسمتهای مختلف دانشگاه باشیم و امیدواریم که امسال بتوانیم بهتر از سال قبل حق زحمات خالصانه شما کارمندان گرامی را ادا کنیم.