امروز 21 آذر 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در تاریخ 19/2/1394 همایشی به مناسبت هفته معلم و استاد در سالن اداره ارشاد برگزار شد

در این مراسم ازجناب آقای کشاورز کارشناس ارشد ادبیات عرفانی,حافظ پژوه و فعال اجتماعی دعوت به سخنرانی شد و ایشان به تفسیر یکی از اشعار زیبای حافظ در مورد ارزش و مقام انسان پرداختند.

دکتر مقیمی ریاست محترم دانشگاه ضمن تشکر از هیات رییسه و هیات علمی و کارکنان دانشگاه و تبریک هفته معلم به تمامی اساتید,افزودند: معلمی شغل سختی است چرا که دانشجو رفتار استاد را الگو قرار میدهدبنابراین رفتار صحیح بسیار مهم است.

1-اصلاحاتی که در وضع موجود در تمامی قسمتها صورت گرفته از جمله بخش آموزش و پژوهش.

2-تدوین سند راهبردی دانشگاه

3-تلاش برای برقراری هر چه بیشتر ارتباط دانشگاه با صنعت و همه سازمانهای دولتی و خصوصی به منظور ایفای هر چه بهتر نقش دانشگاه در حل مشکلات در سطح شهرستان و استان.پرداختند..

در ادامه حضرت حجه الاسلام والمسلمین بنایی  با تفسیر آیاتی از آیات قرآن پیرامون جایگاه والای معلم با سخنان گهر بارخود مجلس را مزین کردند ، این همایش با اجرای موسیقی زنده و پذیرایی به پایان رسید.