امروز 29 تیر 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز یکشنبه 94/6/8 جناب آقای دکتر تاجگردون ریاست محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از دانشگاه فسا بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید که با حضور هیات رییسه محترم دانشگاه، نماینده محترم مردم شهرستان فسا، معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان فسا و جمعی دیگر از مسئولین محترم شهرستان انجام گرفت، جناب آقای دکتر مقیمی ریاست محترم دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از حضور جناب آقای دکتر تاجگردون و هیات همراه بیان داشتند: که به یاری پروردگار در سال گذشته و امسال با مدیریتی که در بودجه دانشگاه انجام شده شاهد تحول در تمام قسمتها از جمله طرح های عمرانی بوده ایم.

ایشان ضمن توضیح در مورد طرحهای عمرانی در حال اجرا و برنامه های عمرانی آینده دانشگاه اظهار داشتند با توجه به پتانسیلی که در دانشگاه برای پیشرفت و کارآفرینی وجود دارد، مساعدتها و حمایتهای مسئولین استانی و شهرستانی تکمیل کننده تلاشهایی خواهد بود که در این دانشگاه با تمام توان در قسمتهای مختلف در حال انجام است.

جناب آقای دکتر تاجگردون نیز ضمن تحسین برانگیز خواندن تلاش هایی که در دانشگاه فسا در حال انجام است اظهار داشتند که بنده در حد توان از هیچ تلاشی در راستای مساعدت به این دانشگاه دریغ نخواهم کرد و برای هیات رییسه دانشگاه آرزوی موفقیت کردند.