امروز 28 مهر 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا ، در روز یکشنبه 5 مهر جلسه ای با حضور ریاست دانشگاه و کارکنان برگزارشد.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، دکتر قیصری رییس دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به کلیه کارکنان و گرامیداشت هفته دفاع مقدس و دهه ولایت و نیز تسلیت فاجعه اسفناک منا، از فعالیتها و تلاشهای کارکنان در آغاز سال تحصیلی جدید تشکرکرد.

دکتر قیصری هدف از برگزاری این جلسه را ایجاد ارتباط صمیمانه و بیان دغدغه ها و تلاش برای رفع مشکلات کارکنان و بهبود وضعیت دانشگاه عنوان کرد و افزود همه افراد دانشگاه همچون اعضای یک خانواده هستند و بایستی ضمن ایجاد فضای اعتمادسازی ، جهت رفع مشکلات و موانع یکدیگر را یاری نماییم.

رییس دانشگاه فسا با ضروری دانستن نیروی انسانی در دانشگاه گفت تمام تلاش خویش را جهت رفع موانع و مشکلات و رسیدگی به دغدغه های کارکنان انجام خواهم دادو این امر تنها با راهنمایی ها و حمایت های یکدیگر میسر خواهد شد.

در پایان جلسه ، کارکنان دانشگاه سوالاتی را پیرامون وضعیت حوزه کاری، رفاهی ومسائل و مشکلات خود عنوان کردند که ریاست دانشگاه به سوالاتشان پاسخ گفت.