امروز 30 دی 1396

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در تاریخ 22 و 23 مهر ماه،اولین کنفرانس ملی فیزیک نانو و فرامواد در دانشگاه فسا برگزارشد.

در مراسم افتتاحیه این همایش، دکتر قیصری ریاست محترم دانشگاه فسا ضمن عرض خیرمقدم به همه اساتید و دانشجویان،از کلیه دست اندرکاران برگزاری این همایش تشکر و قدردانی نمود و افزود که ان شاءالله بتوانیم از این کنفرانس که سبب ارتقاء سطح علمی در زمینه نانو و فرامواد می شود، بهره کافی راببریم.

دکتر قاضی دبیر همایش ،هدف از برگزاری این کنفرانس را آشنا نمودن محققین جوان با آخرین دستاوردهای علمی در زمینه های نانو و فرامواد عنوان کرد.

دکتر قاضی در ادامه افزود این همایش در 2 روز باحضور اساتید از دانشگاههای سراسر کشور از جمله شهید چمران اهواز،صنعتی اصفهان ،صنعتی شریف،دانشگاه شیرازوصنعتی شیراز به همراه برگزاری کارگاه شبیه سازی انجام پذیرفت.

دبیر کنفرانس نیز برخی از محورهای این همایش را حسگرهای نانو،نانوساختارهای کربنی،نانو فوتونیک،نامرئی سازی،ساختارهای نانو مغناطیسی و اسپینترونیک عنوان کرد