امروز 03 اسفند 1396

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، مراسم تکریم و معارفه مدیر حراست دانشگاه فسا در روز سه شنبه مورخ 26/05/95 با حضور دکتر داریوش سلیمی مشاور محترم وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، جناب آقای رضوی مدیر محترم حراست کل استان فارس ، امام جمعه محترم شهرستان و جمعی دیگر از مسئولین شهرستان در دانشگاه فسا برگزار گردید.

دکتر قیصری رئیس محترم دانشگاه فسا، پس از عرض خیر مقدم به ارائه گزارشی کوتاه از دانشگاه پرداختند. در ادامه مراسم ، امام جمعه محترم شهرستان حضرت آیت الله دکتر طهماسبی حراست را چشم بینای مجموعه خواندند و راههای تحقق اقتصاد مقاومتی را اصلاح ساختار اداری و اصلاح ساختار بانکی بیان فرمودند.

سپس دکتر سلیمی مشاور محترم وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، به ایراد سخنرانی پرداختند و دانشگاهها را یکی از مهمترین مباحث مورد تاکید مقام معظم رهبری ذکر کردند و خاطر نشان کردند که یکی از وظایف جدی حراست تحلیل مباحث و شناخت فضای مجموعه جهت تدبیر است.

در پایان ضمن تقدیر از تلاشها و زحمات جناب آقای عبدالمجید غفاری مدیر حراست سابق، آقای وحید دهقانی بعنوان مدیر حراست داشگاه فسا معرفی گردید.