امروز 28 شهریور 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، اداره تربیت بدنی دانشگاه در راستای توسعه ورزش دانشگاهی و افزایش سلامت کارکنان و دانشجویان دانشگاه ویژه برنامه هایی به این مناسبت برگزار نمود که به برخی از این موارد اشاره می گردد:

1-  برگزاری همایش پیاده روی صبحگاهی

این همایش با شعار"روز بدون خودرو"با حضور کارکنان و دانشجویان برگزار گردید و در جهت تشویق افراد به امر ورزش جوایزی نیز اهداء گردید

2-برگزاری مسابقه تیرو کمان ویژه کارکنان

این دوره از مسابقات، در دو بخش کارکنان آقا و خانم برگزار گردید که نتایج آن به شرح ذیل می باشد:

آقایان

مقام اول:آقای سید محمد علی حسینی

مقام دوم : آقای عبدا... یزدی

مقام سوم: آقای حسین آذرنیا

بانوان

مقام اول : خانم مرضیه گنجی

مقام دوم :خانم لیلا فرج ا... پور

مقام سوم : خانم اعظم قائدی

3-برگزاری سمینار ورزشی

سمیناری با"موضوع تغذیه مناسب و تناسب اندام"در خوابگاه دختران ویژه دانشجویان دختر برگزار گردید که حضور بازیکن فسایی تیم ملی کبدی خانم صفورا جعفری از حاشیه این سمینار بود.

4-برگزاری مسابقه کبتی ورزشی

این مسابقه به صورت پیامک در قالب دو سوال ورزشی برگزار گردید و به 10 نفر از کسانی که به سوالات پاسخ صحیح دادند جوایزی اهداء گردید

5-اردوی کوهنوردی

به مناسبت هفته تربیت بدنی نیز یک اردوی کوهنوردی به مقصد کوهای استهبان ویژه دانشجویان دختر برگزار گردید

6-ایستگاه سلامت

به مناسبت هفته تربیت بدنی و به منظور آگاهی افراد از وضعیت سلامت خود در دفتر سلامت دانشگاه تست قند خون و فشار خون و مشاوره ورزشی به صورت رایگان انجام گرفت که مورد استقبال دانشجویان و کارکنان دانشگاه قرار گرفت.

7-برگزاری مسابقات ورزشی

به مناسبت هفته تربیت بدنی یکسری مسابقات ورزشی مختلف از جمله دارت، دومیدانی، آمادگی جسمانی، فوتسال ، طناب کشی و ...در دو بخش دانشجویان پسر و دختر برگزار گردید