امروز 31 تیر 1396

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، تیم دانشجویی دانشگاه فسا موفق به کسب مقام نخست در نهمین دوره‌‌ی مسابقه‌ی بین‌المللی نبرد هوش مصنوعی شریف شد.

آقایان میلاد نکویی، سپهر رضوان و سینا اسماعیل خانی از دانشجویان دانشگاه فسا، دراین مسابقات که با هدف سنجش توانایی شرکت‌ کنندگان در زمینه برنامه‌نویسی و نگاهی به توانایی تیم‌ها در پیاده‌سازی و استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، موفق شدند مقام اول را ازآن خود کنند.

این مسابقه یکی از شناخته‌شده‌ترین و معتبرترین مسابقات برنامه‌نویسی بین دانشگاهی در سطح کشور است که در سطح بین المللی وبا امکان استفاده از سه زبان برنامه نویسی java, c++, pythonبرگزارشد.

گفتنی است؛ این مسابقات از 18 اسفند آغاز و 19 اسفندماه با اعلام تیم های برتر به کار خود پایان داد.