امروز 31 مرداد 1396

فستیوال بین المللی جایزه بزرگ اختراعات ایران با هدف تجاری سازی اختراعات به روش آکواریوم فناوری با حضور بیش از 1200 اختراع در مرحله اول آغاز شد. پس از چند مرحله داوری ،اختراعات تائید شده جهت ورود به مرحله نهایی داوری به 389 اختراع رسید که این مهم در اواخر مرداد ماه سال گذشته برگزار گردید. مرحله نهایی داوری بصورت حضوری برگزار شد که مخترع می بایست در حضور هیات داوری به شرح دستاورد خود پرداخته و به سوالات و چالش های مطرح شده از سوی داوران پاسخ گو باشد. در ادامه پس از بررسی و بازبینی  پرونده های اختراعات داوری شده و تمامی مدارک پیوست شده شامل فیلم جلسه دفاع، 100 اختراع برگزیده به  آکواریوم فناوری راه یافتند.

اختتامیه نخستین فستیوال بین المللی جایزه بزرگ اختراعات ایران با حضور خیل عظیمی از مخترعین کشور و مقامات دولتی در تاریخ یکم اسفند ماه سال 1395 در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران برگزار گردید که در این مراسم علاوه بر رونمایی از قرار دادها و تمبر جایزه بزرگ اختراعات،  رتبه های نهایی این فیستیوال نیز معرفی و تجلیل  شدند.

جناب آقای مهندس کرامت الله غفاری( عضو هیات علمی دانشگاه فسا)  با همکاری جناب آقای دکتر ملکزاده (عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر) با اختراعی با عنوان "طراحی، ساخت و تجهیز سامانه تحلیل 3-بعدی اندازه گیری و سنجش وضعیت بدنی" به عنوان عضو هیات  علمی دانشگاه فسا در این فستیوال شرکت کرده و با لطف الهی موفق به دریافت تندیس طلایی و لوح زرین این مسابقات و کسب مقام سومی شدند. لازم به ذکر است که اختراع فوق با شماره 88449  و طبقه بندی بین المللی F01B، G01B در اداره مالکیت های معنوی به ثبت رسیده و دارای تاییده علمی از این نهاد می باشد.