امروز 25 مهر 1396

« ن و القلم و مایسطرون »

اساتید معزز، دانشجويان عزيز و همكاران گرامي

بی شک فرا رسیدن ماه مهر و بهار علم و معرفت،با خواست و اراده حضرت باریتعالی توام با رشد و بالندگی و تلاش چشمگیر جامعه ی دانشگاهی خواهد بود. در این ماه، دلها و جانها را به بارگاه حق تعالی در می آویزیم و از ذات بی همتای او، تمنّای یاری بزرگوارانه اش را در مسیر تحول و دگرگونی در مسیر علم و دانش زمزمه می نماییم.

آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی اعم از استادان، كاركنان و دانشجویان گرامی دانشگاه فسا  و به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریك گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی را خواهانیم.

مقارن شدن شروع سال تحصیلی با ایام « محرم الحرام » و هفته شکوهمند « دفاع مقدس» تقارنی نیکوست که فضای دانشگاه را با ذکر و یاد سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) متبرک ساخته و پاسداری از حرمت خون شهیدان را در « سنگر دانشگاه » یادآور عصاره های پاک انقلاب می نماید. ما نیز با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با آرمانهای امام راحل (ره) و شهدا تجدید میثاق نموده و همواره پیروی از منویات رهبرمعظم انقلاب را سرلوحه کار خود قرار می دهیم تا بتوانیم تحولی بنیادین در حوزه تعلیم و تربیت ایجاد نموده و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی را در قالب دانشگاه محقق سازیم.

آرزومندم در پناه عنایات حضرت حق و توجهات حضرت ولی عصر (عج) در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، سال تحصیلی جدید، سالی سرشار از پیروزی های علمی و فرهنگی برای جامعه دانشگاهی باشد و بتوانیم با اتکال به ذات اقدس پروردگار و تقویت خودباوری، رشد و پیشرفت چشمگیر دانشگاه در عرصه های علمی و بین المللی را رقم زنیم.

با آرزوی توفیق الهی

دکتر محسن اژدری