امروز 20 آذر 1396

بسم الله الرحمن الرحیم

دانشجو وجدان بیدار جامعه است و روز دانشجو، روز رستاخیز اندیشه ‏ها؛ روز علم‏ دوستی و حقیقت‏ پرستی؛ روز انسان‏های فرهیخته و بالنده و روز طلوع اندیشه ‏های نو.

شانزدهم آذرماه یادآور مقاومت و پایمردی دانشجویان شهیدی است که با ریختن خونشان در صحن دانشگاه، همیشه‌ی تاریخ، جاوید و ماندگار شدند و روز دانشجویی را خلق کردند که یادآور اهداف ارزشمند و والایی است که موجب اعتبار ملی- اسلامی و هویت بخشی به نهضت اصیل دانشجویی است..

دانشجو، مظهر اقتدار و بالندگی یک ملت سرافراز است. آینه ای در مقابل آینه پاکی و دانش و کانون تکرار نشاط و پیشرفت در آوردگاه علم و اندیشه و عرفان است. دانشجو، کانون جویندگی و یابندگی است که بهاری ترین روزهای زندگی خود را صرف حرکت و جنبش می کند و از اقیانوس پر تلاطم دانش گوهر سرافرازی و استقلال میهن سبز خویش را به ارمغان می آورد و خورشید بی نیازی وطن را خوشه چین نشاط و تلاش خود می نماید.

حرکت برای خدا و گام نهادن در جهت رضای او که قطعا عنایت خداوند در رسیدن به اهداف را به همراه خواهد داشت، از ویژگی های یک دانشجوی ارزشی است و دانشجو باید همواره تلاش نماید بافرهنگ ترین، عاقل ترین، آرام ترین و قانونمندترین افراد جامعه باشد.

ضمن گرامیداشت یاد و خاطرۀ شهدای شانزدهم آذر سال 1332 که جان خود را در راه آزادی، استقلال و شرف میهن خویش فدا کردند، این روز بزرگ را به تمامی دانشجویان ایران اسلامی، علی الخصوص دانشجویان گرانقدر دانشگاه فسا تبریک و تهنیت عرض می کنم و از همۀ آنان به عنوان جهادگران علمی درخواست می کنم که با جدیت و عزمی راسخ، تلاش برای رسیدن به قله های خودکفایی را مدنظر خود قرار دهند که این گامی بزرگ در جهت نیل به اهداف انقلاب شکوهمند اسلامی مان خواهد بود.

دکتر محسن اژدری

رییس دانشگاه فسا