امروز 02 بهمن 1396

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز سه شنبه مورخ 28 آذر 96، همایش تجلیل از پژوهشگران برتر شهرستان فسا به همراه برپایی غرفه هایی از دستاوردهای علمی- پژوهشی کلیه ادارات و سازمان های شهرستان فسا، در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار گردید.

در این مراسم که فرماندار ویژه فسا و دیگر مسئولین شهرستان حضور داشتند، جناب آقای دکتر محسن اژدری ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم، با توجه به ارزش افزوده تجاری سازی فناوری، بر لزوم تغییر رویکرد به سمت اقتصاد دانش بنیان و پژوهش محور که از مسیر دانشگاه عبور می کند تاکید کردند.

در ادامه مراسم جناب آقای مهندس سلیمان کرمی فرماندار ویژه شهرستان فسا، جناب آقای دکتر رزمجویی مشاور استاندار در امور دانشگاهها و جناب آقای امین نژاد رییس آموزش و پرورش فسا نیز به ایراد سخنرانی پرداختند.

در پایان مراسم،ضمن تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه فسا جناب آقای دکتر سید محمد باقر هاشمی ، جناب آقای دکتر مجتبی اسلمی و جناب آقای دکتر محمد رضا محمودی، از دیگر پژوهشگران شهرستان فسا همراه با قرائت مختصری از رزومه علمی پژوهشی آنان با اهدای تندیس و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.پس از اختتام مراسم، حاضرین در جلسه از دستاوردهای پژوهشی موجود در نمایشگاه بازدید به عمل آوردند.