امروز 27 مرداد 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز یکشنبه 12 خرداد 1397 همایش یک روزه با عنوان "راهکارهای موفقیت در کنکور" توسط معاونت آموزشی  پژوهشی و مرکز مشاوره تحصیلی دانشگاه در تالار شیخ روزبهان فسایی دانشکده علوم پایه برگزار گردید.

در این همایش یک روزه کلیه دانش آموزان مقطع پیش دانشگاهی شهرستان فسا، بخش شیبکوه و منطقه ششده به همراه مدیران مدارس حضور داشتند.

محورهای اصلی این همایش عبارت بود از:

1-  چگونه در روزهای پایانی درس بخوانیم که توسط جناب آقای دکتر امیر حسین پارسامهر (عضو هیات علمی گروه مهندسی طبیعت)

2-   تکنیک های ذهنی تفکر مثبت برای موفقیت در کنکور: توسط سرکار خانم دکتر فهیمه بهزادی (عضو هیات علمی گروه فیزیک)

3-   مدیریت زمان جلسه کنکور: توسط جناب آقای دکتر محمد رضا محمودی (عضو هیات علمی گروه آمار) دانشگاه ارائه گردید.

در پایان این همایش که از استقبال بسیار خوبی برخوردار بود، دانش آموزان سوالات خود را در خصوص موضوعات ارائه شده از اساتید دانشگاه مطرح کردند.