امروز 28 شهریور 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز چهارشنبه مورخ 6 تیر 97، مراسم تجلیل از رتبه برترهای کنکور کارشناسی ارشد، در تالار شیخ روزبهان فسایی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم جناب آقای دکتر اژدری ریاست محترم دانشگاه فسا ضمن عرض خیرمقدم و تبریک به دانشجویان، اهم اهداف تحصیلات تکمیلی را تربیت اعضای هیات علمی، پژوهش و مهارت آموزی تخصصی دانستند و به دانشجویانی که در شرف آغاز دوره کارشناسی ارشد هستند پیشنهاد کردند که در انتخاب گرایشها و دروس اختیاری، آموزش مهارتهای تخصصی و کسب آمادگی برای بازارکار را هم مد نظر قراردهند.

در ادامه مراسم جناب آقای دکتر مقیمی معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در خصوص راههای ایجاد انگیزه جهت تحصیل دانشجویان و ورود به بازار کار، سخنانی را ایراد نمودند.

در پایان مراسم با اهداء هدایا و لوح تقدیر، از دانشجویان رتبه برتر کنکور کارشناسی ارشد تقدیر بعمل آمد.

جهت مشاهده اسامی رتبه برترهای کنکور کارشناسی ارشد به تصویر زیر مراجعه نمایید.