امروز 30 تیر 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا اولین همایش منطقه‌ای "نقش علوم پایه در آموزش عالی" با هدف بیان و ریشه یابی چالش­های پیش رو و ارائه راهکار‌هایی در جهت کاهش بی انگیزگی دانش آموزان و دانشجویان نسبت به علوم پایه در تاریخ 13 تیر ماه 1397 در دانشگاه فسا برگزار شد.

این همایش با حضور اعضای محترم هیات رییسه دانشگاه فسا، ریاست محترم دانشگاه شیراز، معاونین محترم دانشگاه صنعتی شیراز و بنیاد نخبگان فارس، مدیر آموزش دانشگاه شیراز و روسای دانشکده علوم پایه و مهندسی دانشگاه شیراز و با شعار علوم پایه محور توسعه و پیشرفت هر کشور است، با حضور جمعی از محققان، اندیشمندان دانشگاه‌های فارس، یاسوج و بوشهر در دانشکده علوم پایه دانشگاه فسا برگزار گردید.

۲۲۰نفر از اندیشمندان، اساتید و روسای دانشگاه‌های فارس، یاسوج و بوشهر در این همایش یک روزه که در دانشکده علوم پایه دانشگاه فسا برگزار شد شرکت کردند.شرکت کنند گان در این همایش در خصوص هفت محور از جمله جایگاه و چشم انداز علوم پایه در ده سال آینده و آینده شغلی علوم پایه در کشور با هم به بحث و گفتگو پرداختند.

در این همایش یک روزه سه نشست تخصصی ریاضی و علوم کامپیوتر، فیزیک و آمار با سخنرانی۲۰نفر از اساتید علمی همراه با ارائهتعدادیپوستر برای مهمانان این همایش که اساتید دانشگاه، دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی و کارشناسان آموزش و پرورش بودند نیز برگزار شد.