امروز 24 مهر 1397

ن و القلم و مایسطرون

سپاس خداوند عزیز حکیم را که هر ساله با فرا رسیدن ماه مهر و شروع سال تحصیلی، دانشگاه ها رنگ و بوی زندگی و طراوت را به خود می گیرند و با عطر وجود دانشجویان و دانش پژوهان معطر می شوند.

بار دیگر فصل « مهر» از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد و ملائک بال خود را برای حضور آنان گسترانیده و توفیق خدمت را به تنی از بندگان خود عنایت فرموده است.

تقارن شروع سال تحصیلی با ماه محرم وهفته دفاع مقدس، اتفاق مبارکی است که آموختن را با رشادت های سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفایش و همچنین شهد شیرینایثار و شهادت، مزین می کند.

همزمانی اول مهر، بهار تعلیم و تربیت و هفته دفاع مقدس تابلوی مقاومت، ایثار و شهادت، حاوی این پیام است که تخصص و تعهد باید در کنار هم باشند تا بشریت را از گرداب جهالت و گمراهی و تباهی نجات بخشند و چه لاله های دلسوخته ای بودند که از مکتب تعلیم و تربیت به مکتب ایثار و شهادت رفتند تا درس آزادی و آزادگی را معنا بخشند.

این ایام سرآغاز دوره ای است که دانش پژوهان و جویندگان علم راه را بر خود هموار نموده و با بهره گیری از دانش اساتید، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می سازند.

دانشگاه به عنوان نهادي اجتماعي، فرهنگي، آموزشي، پژوهشي و كارآفريني و همچنین كانون تفكر و جوشش فكري در جامعه محسوب شده و در اين راستا بر يكايك اعضاي جامعه دانشگاهي فرض است كه با ايجاد فضايی همراه با نشاط، در مسیر پويايی علمی و فرهنگي هم راستا با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در محيط دانشگاه تلاش نمايند.

اینجانب بر خود لازم می دانم ؛آغاز سال تحصیلی جدید را به جامعه دانشگاهی، اساتید، دانشجویان عزیز و بویژه دانشجویان جدید الورود که با تلاش و کوشش، گام در عرصه علم و پژوهش نهاده اند تا برگی زرین بر افتخارات خویش بیافزایند، صمیمانه تبریک گفته و از درگاه ایزد متعال توفیق کسب قله های رفیع علم، دانش و تقوی در جهت اعتلای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهانم .

امید است به فضل الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) ، در طول سال تحصیلی جدید در جهت تهذیب، خود سازی، علم اندوزی و بومی کردن دستاوردهای حاصله، تلاش مضاعف نموده و در آینده گنجینه ای از گوهرهای کم نظیر علم و معرفت برای پیشرفت کشور باشید. در پایان آرزوی عزت و سربلندی برای یکایک شما آینده سازان ایران دارم.

با آرزوی توفیق الهی

دکتر محسن ازدری