امروز 20 آذر 1397

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز سه شنبه 22 آبان، جناب آقای دکتر شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه جناب آقای دکتر رحیمی، ضمن بازدید از بخشهای مختلف این دانشگاه، آن را یک دانشگاه بسیار موفق در طی چند سال اخیر برشمرد و افزود جهت گیری این دانشگاه به سوی نوآوری و مهارت افزایی است که باید تقدیر شود.

006

دکتر شریعتی نیاسر در ادامه سفر خود به دانشگاه فسا در حضور اعضای هیات رییسه، اساتید و کارکنان ، کارگاه مکانیک و آزمایشگاه خاک پیشرفته دانشگاه فسا را افتتاح نمود.

001

دکتر اژدری ریاست محترم دانشگاه فسا گفتند کارگاه مکانیک 345 متر مربع زیر بنا دارد که مجهز به ابزار مکانیک خودرو، دستگاه های جوش، تراشکاری است و نیز آزمایشگاه مکانیک خاک پیشرفته آن مجهز به دستگاهها و تجهیزات آزمایشگاهی متنوع و پیشرفته ای است.

003004

ریاست محترم دانشگاه فسا در ادامه افزودند برای ساخت و تجهیز این کارگاه در مدت 4 ماه، بیش از 240 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است که با راه اندازی آن ارائه این خدمات به بیش از 250 نفرا ز دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد این دانشگاه آسان خواهد شد.

005

در نشست صمیمانه معاون محترم آموزشی وزارت علوم، با هیات رییسه، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه، رییس محترم گروه نظارت و ارزیابی سرکارخانم دکتر عابدی و رییس محترم گروه نوآوری سرکارخانم دکتر پورمحمدی به ارائه گزارش عملکرد دانشگاه پرداختند.

007