امروز 30 شهریور 1396

خانه

باسمه‌تعالی

دومین کنفرانس فیزیک نانوگروه فیزیک دانشگاه فسا مفتخر است که با توجه به برگزاری موفقیت امیز و استقبال خوب محققین عزیز کشورمان در اولین دوره کنفرانس ملی فیزیک نانو و فرامواد: از شبیه سازی تا صنعت، دومین دوره از این کنفرانس را در مهرماه 1395 با استعانت از درگاه حضرت حق برگزار کند.این کنفرانس با هدف گسترش علم نانو و فرامواد و فراهم نمودن بستر لازم جهت همکاری بیشتر بین محققان و پژوهشگران از طریق ایجاد محیطی جهت تبادل نظر علمی و ارائه آخرین یافته‌های پژوهشی برنامه‌ریزی شده است. در کنار ارائه مقالات از دیگر اهداف کنفرانس، ارائه کارگاههای شبیه سازی به علاقمندان و پژوهشگران است. کمیته علمی کنفرانس از کلیه اساتید، پژوهشگران، صاحب‌نظران، متخصصان و علاقمندان در رشته‌های مختلف علوم و مهندسی مرتبط با موضوع کنفرانس دعوت می‌نماید که آخرین دستاوردهای پژوهشی خود را در قالب مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال نمایند. پیشاپیش مقدم شما پژوهشگران گرامی که حضورتان موجب اعتلای این کنفرانس خواهد شد را ارج نهاده و امیدواریم که بتوانیم با همکاری و همیاری شما عزیزان گام کوچکی در جهت پیشبرد اهداف علمی کشور عزیزمان ایران برداریم.

جهت ورود به پورتال همایش‌های دانشگاه فسا اینجا را کلیک کنید.

دبیر کنفرانس: دکتر فهیمه بهزادی