رییس دانشگاه فسا در نشست مشترک روسای دانشگاه فسا و جهرم: تغییردر ساختار اقتصاد منبع محور شهرستان های فسا و جهرم به اقتصاد دانش بنیان یک الزام است نه انتخاب.

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۹ کد : ۱۰۱ اخبار
تعداد بازدید:۶۲۸
رییس دانشگاه فسا در نشست مشترک روسای دانشگاه فسا و جهرم: تغییردر ساختار اقتصاد منبع محور شهرستان های فسا و جهرم به اقتصاد دانش بنیان یک الزام است نه انتخاب.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز شنبه 3 اردیبهشت  نشست روسای دانشگاه فسا و جهرم در دانشگاه جهرم برگزار شد.

در این نشست که با دعوت رییس دانشگاه جهرم و با حضور رئیس دو دانشگاه و معاون اداری مالی و معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم برگزار شد، در خصوص همکاری های فی مابین دو دانشگاه بحث و تبادل نظرشد.

جناب آقای دکتر فتح اللهی رییس محترم دانشگاه ضمن معرفی ظرفیتهای دانشگاه فسا به تشریح وضعیت شاغلین در هر دو شهرستان پرداختند و تصریح کردند  شهرستان فسا با جمعیت حدود 210 هزار نفر، تعداد شاغلین آن حدود 54 هزار نفر تخمین زده می‌شود و شهرستان جهرم با جمعیت حدود 230 هزار نفر، تعداد شاغلین آن حدود 60 هزار نفر تخمین زده می‌شود که درهر دو شهرستان تعداد شاغلین آن کمتر از 26 درصد از کل جمعیت شهرستان در تولید ارزش افزوده مشارکت دارند.

دکتر فتح اللهی در ادامه سخنان خود با تشریح وضعیت اقتصادی هر دو شهرستان گفتند با توجه به اینکه عمده تولیدات این مناطق در بخش کشاورزی است، اقتصاد شهرستان فسا و جهرم بشدت وابسته به منابع آب زیرزمینی هستند.

رییس دانشگاه فسا در ادامه افزودند با توجه به وجود ظرفیت نیروی انسانی در دانشگاهها، تنها راه برون رفت از مشکلات منطقه منجمله بحران منابع آب و بیکاری جوانان تحصیل کرده، تحقق اقتصاد دانش بنیان است و تغییردر ساختار اقتصاد منبع محور شهرستان به اقتصاد دانش بنیان یک الزام است نه انتخاب.

دکتر فتح اللهی با اشاره به سند آمایش سرزمین استان فارس به معرفی و تشریح ظرفیتهای شهرستان‌های هر ناحیه برای تحقق ماموریت منطقه پرداختند.

تشکیل هیات ممیزه مشترک، هیات امناء مشترک، همکاری آموزشی و پژوهشی گروههای آموزشی در قالب کارگروههای تخصصی، جلسات مشترک معاونان و مدیران برای تبادل تجربیات دو دانشگاه از جمله پیشنهاداتی بود که توسط رییس دانشگاه فسا در این نشست مطرح شد.

دکتر عباس زاده سرپرست محترم دانشگاه جهرم ضمن خوشامد به رییس دانشگاه فسا، با تاکید بر همکاری های مشترک بین دانشگاه ها و مراکز علمی افزود: انتقال تجارب و اندیشه ها در بین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی می تواند به شتاب بخشی حرکت دانشگاه ها به سمت دانشگاهی جامعه محورکمک کند.

سرپرست دانشگاه جهرم در ادامه خاطرنشان کردند: یکی از ماموریت ها و رسالتی که دانشگاه جهرم آن را دنبال می‌کند حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است.

در ادامه این نشست طرفین بر برگزاری نشستهای مشترک معاونین و مدیران دو دانشگاه به منظور تبادل تجربیات تاکید کردند و نیزمقرر گردید پیش نویس تفاهمنامه همکاری دو دانشگاه تهیه گردد.

در پایان جناب آقای دکتر فتح اللهی از بخشهای مختلف دانشگاه جهرم بازدید بعمل آوردند.


( ۱ )

نظر شما :