بهره برداری از پروژه مجازی سازی میزکار رایانه (VDI) در دانشگاه فسا

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۸ کد : ۱۱۰ اخبار
بهره برداری از پروژه مجازی سازی میزکار رایانه (VDI) در دانشگاه فسا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، در فاز اول پروژه‌ی راه‌اندازی سرویس VDI  ( Virtual Desktop Infrastructure)  در دانشگاه فسا توسط واحد فناوری اطلاعات دانشگاه، یکی از کارگاههای کامپیوتر بصورت آزمایشی، عملیاتی شد.

بهره‌ ‌برداری از این تکنولوژی، باعث 500 میلیون تومان صرفه جویی اقتصادی به ازای یک کارگاه 20 سیستمی شد. در فازهای بعدی، سایر کارگاههای کامپیوتر و سیستم کارمندان و اعضای هیات علمی، وارد این پروژه خواهند شد. این تکنولوژی برای ایجاد یک محیط دسکتاپ مجازی بر پایه‌ی یک سرور، طراحی شده به طوری که کاربران از راه دور و با استفاده از سیستم‌های کامپیوتری معمولی از منابع پردازشی سرور بهره می‌گیرند و برای اجرای نرم افزارهای خود نیازی به سیستم رایانه ای قوی ندارند.

از طرفی نرم افزارهای مشترک نیاز به نصب روی تک تک سیستم‌ها ندارند و تنها یکبار روی سرور نصب می‌شوند. پیش بینی می‌شود که تا پایان این پروژه، صرفه جویی اقتصادی بیش از سی میلیارد و نیم ریال داشته باشیم.

( ۱ )

نظر شما :