به همت گروه مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا صورت گرفت
بازدید علمی دانشجویان گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه از کارخانه آرد فسا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا دانشجویان گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا به همراه دکتر سید محمد باقر هاشمی و دکتر کیانا پورمحمدی ازاساتید گروه و نیز اعضای انجمن علمی مهندسی صنایع غذایی از بخشهای مختلف کارخانه آرد فسا بازدید کردند.
دکتر کیاناپورمحمدی عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه فسا هدف از این بازدید علمی را آشنایی دانشجویان با اصول تحویل گندم تا مراحل مختلف تولید انواع آرد برشمرد و افزود: هدف ما افزایش سطح آگاهی دانشجویان رشته صنایع غذایی ازدید تئوری و عملی، بررسی قسمت های مختلف کارخانه و آردسازی صنعتی بود که دانشجویان از نزدیک با این فرایند آشنا شدند.
نظر شما :