نشست صمیمانه رییس دانشگاه فسا با کارکنان

۰۱ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۴ کد : ۱۴۳ اخبار
نشست صمیمانه رییس دانشگاه فسا با کارکنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، دکتر جمال فتح اللهی رییس دانشگاه فسا در روز دوشنبه 30 خرداد، در تالار شیخ روزبهان با کارکنان دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست، کارکنان بخشهای مختلف اداری، آموزشی، فرهنگی و ... ضمن ابراز خرسندی از برگزاری جلسه به بیان دیدگاهها، نظرات و دغدغه های خود در حوزه های مختلف کاری و رفاهی پرداختند.

در ادامه دکتر فتح اللهی ضمن خیر مقدم و استماع  نظرات و مشکلات همکاران، هدف از برگزاری این نشست ها راشنیدن حرف دلها و دغدغه های کارکنان و تلاش جهت رفع مشکلات همکاران دانست و از زحمات، خدمات، تلاش ها و همکاری های صمیمانه کارکنان در تمامی امور تقدیر و تشکر کرد.

رییس دانشگاه در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه همه اقدامات در دانشگاه فسا بایستی یک هدف را دنبال کنند، تصریح کرد امیدواریم نتایج چنین نشست هایی منجر به بهبود وضعیت و ارتقاء دانشگاه گردد.

در پایان رییس دانشگاه قول مساعدت و پیگیری پیشنهادات و مسائل مطروحه را داد.

نظر شما :