رییس دانشگاه فسا:اقتصاد دانش بنیان نیازمند نقش‌آفرینی نهاد‌هاست

۲۸ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۸ کد : ۱۵۵ اخبار
تعداد بازدید:۱۰۶
دکتر جمال فتح اللهی رییس دانشگاه فسا در آیین شانزدهمین سالروز تاسیس دانشگاه به شعار سال و تولید دانش بنیان و اقدامات این دانشگاه اشاره کرد و گفت: اقتصاد دانش بنیان نیازمند نقش آفرینی نهاد‌های مختلف از دولت تا قوای مختلف و بخش خصوصی است.
رییس دانشگاه فسا:اقتصاد دانش بنیان نیازمند نقش‌آفرینی نهاد‌هاست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا دکتر جمال فتح اللهی رییس دانشگاه فسا در همایش شانزدهمین سالروز تاسیس دانشگاه فسا به شعار سال و تولید دانش بنیان و اقدامات این دانشگاه اشاره و گفت: اقتصاد دانش بنیان نیازمند نقش آفرینی نهاد‌های مختلف از دولت تا قوای مختلف و بخش خصوصی است.

او افزود: ارتباط دانشگاه با مجموعه های بخش خصوصی همچون صنایع بزرگ شهرستان، اصناف، بهره برداران بخش کشاورزی و... ، موجب خواهد شد که تولید دانش بنیان شکل گیرد گرچه ساز و کار آن هنوز کامل نیست.

دکتر فتح اللهی به نقش رسانه ها در فرهنگ سازی جهت تولید دانش بنیان نیز اشاره کرد و گفت:  در این زمینه نیز رسانه های مختلف شهرستان همچون دفتر صدا و سیمای مرکز فسا و سایر رسانه های برخط و مکتوب می توانند نقش آفرین باشند.

او با بیان اینکه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی مانند دانشگاه فسا، طرف عرضه تولید دانش بنیان هستند، ادامه داد: تحقق تولید دانش بنیان، مستلزم وجود تقاضا برای دانش و دانایی در دستگاه‌های اجرایی و صنایع و صنوف بخش خصوصی است

رییس دانشگاه فسا با اشاره به ظرفیت های این دانشگاه و جایگاه آن در کشور خاطرنشان کرد: به همت تلاش های صورت گرفته رتبه نهم از میان ۲۳ دانشگاه جامع دولتی کشور مستقر در مراکز شهرستانها، متعلق به دانشگاه فسا است که این موضوع موجب افتخار است ضمن اینکه در استان نیز این دانشگاه رتبه سوم را داراست.

او با اشاره به افتخارات دانشگاه فسا در ۱۶سال گذشته نیز گفت:  انتشار ۳۶ عنوان کتاب، اجرای ۹۱ طرح پژوهشی و بیش از هزار مقاله تنها گوشه ای از دستاوردهای این دانشگاه است.

نظر شما :