بازدید معاون اداری مالی وزارت علوم از دانشگاه فسا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا،در روز شنبه 30 مهرماه، دکتر خطیبی معاون اداری مالی ومدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه فسا بازدید نمود.
معاون اداری مالی وزارت علوم در آغاز از سلف سرویس در حال ساخت دانشگاه فسا بازدید و در نشست با شورای دانشگاه که در سالن مهندس بردبار برگزار شد، شرکت نمود.
دکتر فتح اللهی رئیس دانشگاه فسا، در این نشست ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور دکتر خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر گودرزی مشاور ایشان، به معرفی دانشگاه، شهرستان فسا و مهم ترین صنایع آن پرداخت.
رئیس دانشگاه فسا افزود، صاحب نظران، آمایش را توزیع مناسب جمعیت و فعالیت در فضا به منظور حصول حداکثر بهره وری منابع تعریف میکنند.
دکتر فتح اللهی بیان کرد: بر اساس مطالعات آمایش استان فارس، این استان به 6 ناحیه تقسیم شده است. شهرستان فسا مرکز ناحیه 4 با شهرستان های نیریز، استهبان و داراب است و تخصص این ناحیه، گردشگری درمانی، کشاورزی دانش بنیان، صنایع با تکنولوژی متوسط و کم و ترانزیت بینالمللی پیشبینی شده است. خوشبختانه رشته هایی که در دانشگاه وجود دارد با ساختار و مامویت این ناحیه متناسب است.
رییس دانشگاه فسا در ادامه افزود: در مراکز استان ها یک دید وجود دارد که بعضاً سیاست های آموزش عالی نیز تحت تاثیر این نگاه قرار میگیرد، و آن متمرکز شدن فعالیت ها در مرکز استان است. این تمرکز، به دنبال خود، تمرکز جمعیت را به همراه دارد و به عدم تعادلهای جمعیتی موجود دامن میزند که نیاز به تجدیدنظر در این چارچوب فکری در توزیع فعالیت آموزش عالی می باشد. بدیهی است که توزیع متناسب تر فعالیتهای آموزش عالی در سطح استان نباید به پایین آمدن کیفیت آموزش عالی منجر شود. دانشگاه فسا مصداق بارز توزیع فعالیتهای آموزش عالی در سطح شهرستانها بدون کاهش کیفیت خدمات آموزش عالی است.
دکتر فتح اللهی بیان کرد دانشگاه فسا در سال 1385 تاسیس شد، طی 16 ساله عمر خود،هم اکنون دارای بیش از 1500 دانشجو و 61 عضو هیات علمی است که 30 درصد آنها دانشیار هستند یعنی بیش از میانگین کل دانشگاه های کشور، سرانه عملکرد پژوهشی این اعضا حدود 3 مقاله طی سال گذشته بود. میانگین 5 استناد به ازای هر مقاله حاکی از کیفیت خوب خروجی پژوهشی این دانشگاه فراتر از میانگین دانشگاههای بزرگ کشور است. دانشگاه فسا در بین 23 دانشگاه خارج از مراکز استان، رتبه 9 را دارا می باشد. این در حالی است که رتبه توسعه شهرستان فسا در بین 338 شهرستان، 171 است.
رییس دانشگاه فسا در پایان سخنان خود به برخی از اقدامات و مشکلات موجود دردانشگاه فسا اشاره نمود.
در ادامه حجتالاسلام و المسلمین عابدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن عرض خیرمقدم به دکتر خطیبی، درسخنانی خواستار مساعدت و تامین بودجه برای ساخت مسجد در دانشگاه فسا شد.
دیگر اعضای هیات رییسه و شورای دانشگاه در ادامه جلسه به بیان دغدغه ها و مشکلات دانشگاه پرداختند.
دکتر خطیبی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پس از استماع دغدغهها و نقطه نظرات حاضرین در جلسه، ضمن قدردانی از زحمات رییس دانشگاه و مدیران و معاونان این مجموعه، قول مساعدت برای پیگیری کلیه موارد مطرح شده را داد.
نظر شما :