آغاز به کار پروژه خط انتقال آب و مخزن ۶۰۰متر مکعبی به دانشگاه فسا

۲۸ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۵ کد : ۲۳۸ اخبار
تعداد بازدید:۶۹۲
آغاز به کار پروژه خط انتقال آب و مخزن ۶۰۰متر مکعبی به دانشگاه فسا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز سه شنبه 27 دی، سرپرست دانشگاه به همراه کار گروه انتقال آب از پروژه خط انتقال آب و مخزن 600 متر مکعبی به دانشگاه فسا بازدید نمودند.
دکتر حسام دهقان خلیلی معاون اداری و مالی دانشگاه فسا با بیان اینکه بودجه پروژه خط انتقال آب در سفری که دکتر بهاءالدینی سرپرست دانشگاه فسا به تهران و در جلسه ای که با دکتر خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وازرت علوم، تحقیقات و فناوری داشته اعتبار آن تامین شده است.
معاون اداری و مالی دانشگاه افزود: درسال 1401 به طور متوسط روزی 2 میلیون تومان هزینه حمل تامین آب دانشگاه می شود.که جمعا در یک سال رقم قابل توجهی حدود 700 میلیون تومان می شود و قاعدتا این هزینه با ضریب تورم در سال آینده به رقمی بالای یک میلیارد ونیم می رسد که با انجام کار پروژه خط انتقال آب، این هزینه ها تحمیل دانشگاه نخواهد شد.
دکتر دهقان خلیلی در ادامه تصریح کرد: پروژه خط انتقال آب مزیتهای فراوانی برای دانشگاه دارد ازجمله:

1- خوابگاه پسران و سلف سرویس مرکزی در حال ساخت که با مشکل تامین آب مواجه بودند، مشکلشان رفع می شود.
2- پروژه خط انتقال آب در تامین آب ساختمانهایی که در آینده در دانشگاه ساخته می شود پاسخگو خواهد بود.
3- مخزن 150 متر مکعبی با هدف تامین آب برای تاسیس 2 دانشکده و 2 خوابگاه ساخته می شود.
معاون اداری و مالی دانشگاه در ادامه مزایای انجام پروژه انتقال آب برای شهر فسا را چنین عنوان کرد:

  1. در مصرف آب خوابگاه دختران و پسران صرفه جویی خواهد شد. زیرا آب شرب خوابگاههای دانشجویی  از بخش انتقال آب به دانشگاه تامین می شود.
    2- آبرسانی به فضای سبز شهرستان.
    معاون اداری و مالی دانشگاه بیان کرد: برآورد هزینه پروژه خط انتقال آب و مخزن 600 متر مکعبی به دانشگاه فسا 3 میلیارد تومان است، که در حال حاضر عملیات خرید آن آغاز شده است و تا 10 روز آینده پیمانکار آن انتخاب می شود.طراحی این پروژه که به طول 7 کیلومتر می باشد، توسط اعضای  هیات علمی دانشگاه فسا انجام می شود و از توان تخصصی و اجرایی کارکنان دانشگاه جهت اجرای سریعتر پروژه  بهره گرفته که در کلیه هزینه ها ی مربوط به طراحی و اجرا نیز صرفه جویی شده است.

دکتر دهقان خلیلی اذعان نمود: در جریان بازدید میدانی از محل چاه و مسیر انتقال آب، به اتفاق کارگروه انتقال آب به بررسی مشکلات و موانع، تصمیم گیری های در مورد چاه،نوع کنتور و هزینه های که باید در مبدا انجام شود پرداخته شد و مقرر گردید نقشه برداری از آن نیز تا یک هفته آینده انجام شود.


نظر شما :