برگزاری جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اردوی راهیان نور دانشجویان شهرستان فسا

۲۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۳ کد : ۲۶۱ اخبار
برگزاری جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اردوی  راهیان نور دانشجویان شهرستان فسا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، در روز چهار شنبه 26 بهمن، جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اردوی راهیان نور دانشجویان شهرستان به میزبانی دانشگاه فسا و با حضورآقای عبداللهی مسؤل بسیج دانشجویی شهرستان فسا، معاونین امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاهای شهرستان، دکتر مقدم معاون امور دانشجویی و فرهنگی و دکتر روشن ضمیر مدیر امور فرهنگی دانشگاه فسا در سالن مهندس بردبار برگزار شد.
آقای عبداللهی مسؤل بسیج دانشجویی شهرستان فسا، در این جلسه به ضرورت و اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه پرداخت و بیان کرد: اعزام کاروان راهیان نور دانشجویان شهرستان فسا به مناطق عملیاتی جنوب کشور به مدت 4 روز از تاریخ
13 لغایت 16برای ((برادران )) و16 لغایت 19 برای ((خواهران)) در اسفند ماه سال‌جاری بر گزار خواهد شد.
مسؤل بسیج دانشجویی شهرستان فسا، با بیان اینکه
برگزاری اردوهای راهیان نور موجب ایجاد روحیه معنوی  در دانشجویان می گردد، افزود: با توجه به اینکه این اردوها و بازدید از مناطق عملیاتی جنوب تأثیر بسزایی در روحیه جوانان دارد، باید تلاش شود این مسیر معنوی و فرهنگی از سوی مسئولان، تداوم یافته و تقویت شود.

در ادامه دکتر مقدم معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فسا، ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان، اردوهای راهیان نور را فرصتی ارزشمند برای تکریم شهدا دانست و افزود: یکی از ضرورتهای مهم جامعه اسلامی انجام کار فرهنگی غنی و پرمحتوا است.

در این جلسه، اعضای حاضر در مورد نحوه برگزاری هرچه بهتر اردوی راهیان نور دانشجویان و تلاش برای حضور همه جانبه و بهره گیری معنوی از برگزاری این اردوها به تبادل نظر پرداختند.

( ۱ )

نظر شما :