دیدار هیات رییسه دانشگاه فسا با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان فسا

دیدار هیات رییسه دانشگاه فسا با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان فسا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، در روز یکشنبه 7 اسفند هیات رییسه دانشگاه فسا به مناسبت روز پاسدار  با حضور در دفتر فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان فسا با سرهنگ طحان دیدار کردند.
دکتر بهاءالدینی سرپرست دانشگاه فسا،
در این دیدار ضمن تبریک روز پاسدار خدمت جناب سرهنگ طحان و همکارانشان از فعالیت های سپاه تشکر نمودند.
در ادامه نیز جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین عابدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، از فعالیت های شبانه روزی سپاه تقدیر و تشکر نمودند و سپاه را نهادی مهم در امنیت کشور معرفی کردند.
در ادامه نیز جناب آقای سرهنگ طحان
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، ضمن تشکر از حضور ریاست و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه در ستاد فرماندهی سپاه ناحیه فسا، خاطرنشان کردند: دانشگاه نقش مهمی در جامعه دارد و می تواند بسیاری از مشکلات را توسط اساتید و نخبگان حل و فصل نماید.

( ۱ )

نظر شما :