برگزاری مراسم آیین کاشت نهال(درختکاری) در دانشگاه فسا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا، در روز یکشنبه 21 اسفند هم زمان با هفته منابع طبیعی مراسم کاشت نهال با حضور آقای مهندس سلیمانیان معاون فرمانداری ویژه شهرستان فسا، آقای کریم پور و سرکار خانم اسدی نمایندگان اداره منابع طبیعی شهرستان فسا، هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه با هدف ترویج فرهنگ درختکاری، تاکید بر اهمیت حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی در مراتع دانشگاه فسا برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر بهاءالدینی سرپرست دانشگاه فسا ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در این مراسم بیان کرد: منابع طبیعی ذخیره ای برای همه نسل ها می باشد و به نوعی سرمایه مادی کشور است و صیانت از این سرمایه وظیفه همه ما می باشد.
نماینده اداره منابع طبیعی شهرستان فسا آقای کریم پور در این مراسم با اهداء تندیس از دکتر بهاءالدینی سرپرست دانشگاه فسا به دلیل برگزاری برنامه هرساله کاشت نهال در دانشگاه فسا تقدیر و تشکر کرد.
در این مراسم نهال های انگور، نارنج، زیتون و گل یاس سفید توسط شرکت کنندگان کاشته و بر اهمیت حفظ و احیاء منابع طبیعی و فرهنگ درختکاری تأکید شد.
در پایان مراسم از آقای جعفری کارشناس فضای سبز دانشگاه با اهداء لوح تقدیر قدردانی به عمل آمد.
نظر شما :