دیدار دانشجویان دانشگاه با امام جمعه فسا

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۴ کد : ۴۹ اخبار
دیدار دانشجویان دانشگاه با امام جمعه فسا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فسا در روز دوشنبه 15 آذر در آستانه روز دانشجو، دیدار دانشجویان دانشگاه با امام جمعه محترم شهرستان فسا در دفتر ایشان برگزار شد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فسا در ادامه در خصوص مطالبه گری از مسئولین پیش از خطبه های نمازجمعه از طریق تریبون نمازجمعه و نیز راه اندازی کارگروه مشورتی یا اتاق فکر از بین دانشجویان جهت مسائل فرهنگی و اجتماعی نکاتی را ایراد نمود.

در ادامه این دیدار حضرت حجه الاسلام والمسلمین جمالی زاده امام جمعه محترم شهرستان فسا بر ضرورت محوریت دانشگاه و نهاد علم تأکید و گفتند:

مهمترین رسالت دانشگاه و مراکز علمی از بدو تأسیس تاکنون، تلاش جهت رسیدن به مرجعیت فکری و علمی جامعه و کوشش در جهت رفع نیازهای آن بوده که امروزه با توسعه رسانه‌های اجتماعی و گسترش اظهار نظرهای غیرتخصصی و سطحی، شاهد تضعیف مرجعیت دانشگاه و نهاد علم هستیم. مرجعیت علمی و فکری دانشگاه و دیگر مراکز علمی مثل حوزه‌های علمیه زمانی می‌تواند ترمیم و فراگیر شود که این نهاد خود را به جامعه نزدیکتر کند.

در این تعامل نزدیک، جامعه احساس می‌کند که تمامی نیازهایش (نه فقط برخی) را منحصراً در این مراکز می‌تواند مرتفع کند.

از دیگر عوامل ضعیف شدن مرجعیت علمی دانشگاه، تقلیل قدرت اجتماعی خود به قدرت سیاسی‌ست که کیان دانشگاه اعم از دانشجویان و اساتید که ظرفیت پیشگامی و جلودار بودن برای جامعه و حتی سیاسیون را دارند و می‌توانند قدرت اجتماعی خود را در راستای مصالح کشور و نظام، افزایش دهند، خود را دنباله و پیرو سیاسیون بویژه صاحب‌منصبان کرده و بعضاً در آنها هضم می‌شوند وقابلیت‌های عظیم خود را فراموش می‌کنند.

نظر شما :