شرح وظایف مرکز بهداشت و درمان
اهداف کلی :
1- تأمین بهداشت محیط :
تأمین بهداشت آب و فاضلاب ،تأمین بهداشت دفع زباله ، بهداشتی نمودن عوامل فیزیکی و شیمیاییمحیط های دانشجوئی ، مبارزه با عواملبیولوژیکی مضر در محیط های دانشجوئی
2-تأمین بهداشت مواد غذایی دانشجویان:
بهداشت کارکنان تولید و توزیع غذا ، بهداشت آشپزخانه ها ، بهداشت انبارهای موادغذایی ، بهاشت سالن های غذاخوری ،بهداشت ظروف و لوازم ، طراحی و تدوین رژیم های غذایی دانشجویان ، تأمین مواداولیه سالم ،بهداشتی نمودن فرآیندتولید غذای دانشجویان و.......
3-پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیردا:
در اماکندانشجوئی (ایمونیزاسیون مواردتماس و پرخطر...)
4-پیشگیری از بیماریهای غیر واگیردا:
که گروه سنیهدف بیشتر در معرض آن قرار دارد (مانند سوء تغذیه و عوارض ارگونومیکاستفاده از رایانه و عوارض کم تحرکی)
5-پیشگیری از رفتارهای پرخطرو مبارزه باآنها:
(اعتیاد، اختلالات رفتاری و روانی ، حوادث و سوانح جاده ای وغیره)
6-تأمین استانداردهای ایمنی و بهداشت حرفه ایدانشجویان:
در خوابگاهها و آزمایشگاهها و محیط های مربوطه و سایراماکن دانشجویی.
7-آموزش بهداشت به دانشجویان:
با هدف کلی ایجاد نگرشبهداشتی که منجر به تغییر رفتار در جهت ترویج شیوه های زندگیسالم (Life Style) شود.
8-برقراری تسهیلات خدمات درمانی برایدانشجویان:
براساس شاخصهای سرعت،سهولت،کم هزینه بودن، اورژانس ها، درمان اولیه و ...